Voor iedere pols het juiste horloge

Voor iedere pols het juiste horloge

Door Tom

Geen enkele pols is hetzelfde, dus hoe kies je dan je horloge uit? De één heeft een dunne pols, de andere pols is  toch even wat breder. Het is natuurlijk belangrijk dat jouw horloge lekker om je pols zit en het klokje goed tot zijn recht komt. Om je te helpen bij de aankoop van het juiste horloge volgen hier een aantal tips!

De smalle pols

Bij een smalle pols past een wat kleiner model het beste. Als je gaat voor een te groot model steekt het klokje uit. Naast dat een groot en zwaar horloge om een dunne pols echt niet comfortabel zit, staat een kleiner horloge ook beter. Kies daarom voor een horloge met een diameter van ongeveer 34 mm. Een klassiek model is een goede aanrader voor dit type pols!

Gemiddelde pols

Bij de gemiddelde pols past een klok met een diameter van 40 mm. De keuze is reuze in deze categorie, maar maak geen overhaaste beslissingen! Voor een uitgebreid aanbod kun je altijd even een kijkje nemen bij de dames- of herenhorloges van Tommy Hilfiger. Deze horloges hebben een klassieke uitstraling met een moderne twist!

Brede pols

De brede pols vraagt om een grotere klok. Denk hierbij aan een van de robuustere modellen van Hugo Boss, met een diameter van ongeveer 42 mm. Hugo Boss biedt horloges aan met extra grote wijzerplaat, op deze manier valt het horloge niet weg op de brede pols. Kies daarbij ook voor een bredere band zodat alles goed in balans is. Pak die shine!

Denk je toch dat jij een geval apart bent met je polsmaat en durf je de aankoop zelf niet aan? Neem dan contact op met één van de werknemers van Excluso. Zij helpen je graag bij het kiezen van het juiste horloge. Vergeet niet: op elke pot past een dekseltje, dat geldt ook zeker voor de pols!